Centru Cultural şi parcare subterană în Centrul Civic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două proiecte au acum studiile de fezabilitate aprobate. În Centrul Civic, în spatele blocurilor de pe B-dul M. Kogălniceanu, va fi construit, cu fonduri europene, un Centrul Cultural modern şi multifuncţional.

Centrul va avea spaţii expoziţionale, o bibliotecă, sală de teatru şi alte asemenea funcţiuni. „Un centru cultural multifuncţional reprezintă o necesitate pentru un oraş precum Braşovul. Din păcate, nu avem acum o sală de expoziţii şi multe funcţiuni de acest fel, o locaţie multifuncţională în domeniul cultural. Locaţia a fost stabilită atât în funcţie de accesibilitate, cât şi de domeniul public al municipiului", a declarat, pentru bzb.ro viceprimarul Miklos Gantz.

Parcare subterană

Tot în Comisia de Circulaţie a fost aprobată şi documentaţia cu privire la construirea în Centrul Civic a unei parcări subterane. Parcarea va fi amenajată o parte sub Centrul Cultural, iar o parte sub terenul pe care acum este parc. Parcarea subterană din Centrul Civic va avea 545 de locuri şi va deservi atât societăţile comerciale, cât şi persoanele fizice care locuiesc în zonă sau cele care lucrează la firmele de aici.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite