Braşoveanul Cătălin Dobre a făcut senzaţie la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa confruntărilor de aseară, Cătălin a strălucit pe scenă, interpretând piesa „I want to break free!".

Catalin s-a apucat de cantat pe la 3-4 ani, iar la 13 ani a inceput si lectiile de canto. Mama lui sufera de astm, boala fiindu-i transmisa si lui.

Din cauza alergiei astmatiforme, s-a agravat si respiratia in special la nivelul nasului, fiind nevoie de o interventie chirurgicala pentru eliberarea cailor respiratorii. Din pacate aceasta interventie nu a putut fi facuta din cauze material.
In ciuda acestor problem, Catalin nu s-a dat batut si a studiat cat a putut de mult pentru a ajunge acolo unde isi doreste: printre marii artisti ai lumii, relatează protv.ro.

Au existat momente in care si-a dorit sa renunte la cantat, multe incercari cu trupe sau producatori care i-au spus ca e bun dar apoi nu se mai intampla nimic. A venit la "Vocea Romaniei" pentru ca are incredere in talentul sau si e convins ca, orice s-ar intampla, aceasta este o experienta fantastica.

Parintii l-au sustinut in demersurile lui muzicale, dar nu au vrut ca el sa neglijeze scoala. In prezent Catalin este student la Relatii Internationale. A lucrat timp de 2 luni la o pensiune din Predeal unde facea clatite pe plita, s-a mutat apoi la un punct de inchiriere de schiuri, iar acum, in timpul liber face renovari interioare in casele prietenilor. Activitatile extra scolare sunt o sursa de venit prin care acesta incearca sa isi castige independent financiara sis a nu mai depinda de ai lui.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite