Strigăt disperat de ajutor! Mama moare de cancer, n-avem bani de înmormântare...

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fundaţia ajută bolnavii incurabil, foto: Marius Bularca
Fundaţia ajută bolnavii incurabil, foto: Marius Bularca

Dramă cumplită într-o familie din Braşov. O femeie de 39 de ani se înalţă la ceruri. A fost operată de tumoră mamară malignă şi are metastaze cerebrale. De trei zile nu mai poate mânca nimic.

În urma femeii rămân doi îngeri. Dorina, de trei ani şi jumătate şi Ioana, de 14 ani, care este elevă la Liceul de Arta, care vor rămâne în grija bunicii (mama bolnavei), în vârstă de 75 de ani, care în momentele acestea este disperată.

„Locuiesc în Răcădău şi toţi banii primiţi în ultimul timp s-au dus pe chirie. Când primesc mâncare pentru fetiţe este o mare bucurie. Dorina doarme cu pachetul de brânză lângă ea. Firma de la care HOSPICE primea până acum ajutor pentru înmormantarea celor cu situaţie materială precară, nu ne mai poate sprijini. În situatia în care HOSPICE nu mai beneficiază în acest an nici de subvenţia de la stat pe partea de ajutor social, iar fondurile noastre trebuie să asigure îngrijirea medicală a pacienţilor, fac apel la voi pentru a sprijini această familie. Costurile de înmormântare probabil că se vor ridica undeva la 800 lei. Dar înţelegeţi că ajutor înseamnă mult mai mult decat «bani», decat «acum», şi că Dumnezeu ne dazvăluie fiecăruia o cale de a ajuta. Mă puteţi contacta pe laura.iosub@hospice.ro sau 0728 130081“.

Reprezentanta Hospice „Casa Speranţei“ Braşov a precizat şi care sunt nevoile concrete şi urgente: un trening şi rechizite pentru Ioana, de 14 ani şi alimente... Mai trebuie precizat un lucru. Numele fetiţelor nu sunt cele reale. Colegii lor sunt răutăcioşi şi fac glume nepotrivite unei asemenea situaţii tragice. Dar cei care cunosc activitatea Hospice ştiu că orice ajutor va fi bine venit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite