Haos total la Casa Naţională de Pensii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demiterea directorilor de la instituţiile publice, pe criteria strict politice, a dus la situaţii de-a dreptul aberante. Este şi cazul fostului director executiv adjunct al Casei de Pensii Braşov, Ioan Pamparău. După ce a fost demis, nemulţumit, el şi-a căutat dreptatea în instanţă.

Asta până când a aflat, stupefiat, la Tribunal, că a fost repus pe post, încă din data de 30 septembrie, conform unui document depus la instanţă de reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii, care se vedea în situaţia jenantă de a pierde procesul.

Circul, însă, este total. În 28 septembrie a avut loc şedinţa Consiliului de Administratie al CNPAS, care a decis desfiinţarea postului de director de pensii la Braşov. Totusi, în 30 septembrie, aceiaşi indivizi au dat ordinul de numire pe... postul desfiinţat ! (Ordinul 1055/30 09. 2010). Apoi, ca în filmele cu „Cascadorii Râsului", în data de 01.10.2010 emit ordinul 1058 prin care,  pe motiv de constrângeri bugetare (a se vedea motivaţia din ordinul 1058), se desfiinţează postul cu pricina EXCLUSIV PENTRU JUDEŢUL BRAŞOV, dar se înfiinţează un alt post, de şef serviciu, cu aceeaşi salarizare...

brasov, ordin numire pamparau

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite