Captură de ţigări, pe DN 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii braşoveni au confiscat 1000 de pachete de ţigări, fără acte de provenienţă. Transportul clandestin a fost descoperit chiar pe drumul naţional 1, în apropiere de localitatea Codlea.

În baza datelor deţinute,  poliţiştii de la Serviciul pentru Investigarea Fraudelor au oprit în trafic un autoturism marca Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani. În maşina acestuia au fost găsite 19960 de ţigarete, fabricate în Republica Moldova, fără documente însoţitoare.

„Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în care acestea erau transportate a fost indisponibilizat. Bărbatul a fost reţinut, iar instanţa a decis că acesta va fi cercetat în stare de libertate, pentru evaziune fiscală", a explicat comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

„La data de 16.08.2011 s-a luat faţă acesta  măsura obligării de a nu părăsi localitatea Codlea, fără încuvinţarea procurorului, pentru o durată de 30 de zile.Cercetările continuă pentru stabilirea tutor împrejurărilor cauzei, identificarea furnizorilor şi eventualilor cumpărători ai bunurilor comercializate de inculpat“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

De la începutul anului până acum, poliţiştii braşoveni au confiscat în total 198.520 de ţigarete, fără acte de provenienţă, iar trei maşini au fost indisponibilizate şi se afla şi la această oră în parcarea poliţiei. Cinci persoane au fost sau sunt cercetate în aceste cauze, un singur suspect fiind arestat preventiv. Acţiunile pentru depistarea transporturilor ilegale de ţigări vor continua şi în lunile următoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite