Dinamovistul Kone nu a făcut deplasarea în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djakaridja Kone
Djakaridja Kone

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a anunţat, vineri, că mijlocaşul Djakaridja Kone a fost trimis la echipa a doua a clubului şi a fost trecut pe lista de transferuri, din cauza faptului că a lipsit de la vizita medicală şi nu a plecat cu echipa în cantonament.

Kone nu a efectuat vizită medicală, nu a participat la antrenamentul de ieri şi, în plus, nu s-a prezentat nici astăzi la cantonamentul echipei, de la Poiană Braşov. Regulile sunt făcute pentru a fi respectate! Indiferent de nume, cine greşeşte trebuie să plătească!

I-am informat deja pe preşedintele executiv şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie, care au decis, conform Regulamentului Intern, că jucătorul Kone a fost trimis la Dinamo II şi pus pe lista de transferuri!", a declarat Constantin Dănilescu pentru www.fcdinamo.ro.

Directorul tehnic al echipei, Cornel Dinu, anunţase miercuri seară că zece jucători din lotul dinamovist au fost trecuţie pe lista de fotbalişti ce pot evolua şi la Dinamo II, însă Djakaridja Kone nu se afla printre aceştia.

Cei 10 fotbalişti care pot evolua pentru echipa a II-a a clubului sunt Emilian Dolha, Cristian Munteanu, Cristian Pulhac, Lucian Goian, Cristian Daminuţă, Cosmin Moţi, Adrian Cristea, Gabriel Torje, Ousmane N'Doye şi Ianis Zicu.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite