Cristina Bitiușcă - brașoveanca ajunsă pe culmile gloriei, în Paraguay VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Bitiușcă, în concert. Foto: GSP
Cristina Bitiușcă, în concert. Foto: GSP

Cu ocazia partidei amicale Paraguay - România, Gazeta Sporturilor a descoperit-o, în Asuncion, pe brașoveanca Cristina Bitiușcă.

În vârstă de 26 de ani, tânăra este o artistă cunoscută în muzica paraguayană, fiind stabilită în Paraguay din luna august a anului 2010. Cristina provine dintr-o familie modestă și a plecat de la vârsta de 20 de ani pe vase de croazieră, ca solistă vocală.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A CRISTINEI BITIUȘCĂ

Adolescenta din Brașov era studentă la Științe Politice, la Facultatea „Babeș-Bolyai", din Cluj-Napoca, dar a fost nevoită să renunțe la studii, din cauza problemelor financiare. Cristina este o artistă foarte apreciată în Paraguay, cu dese apariții la TV și la diverse petreceri private.

Anul trecut, brașoveanca a avut ocazia să-l cunoască pe președintele UEFA, Michel Platini, la Asuncion. În 2004, Cristina a participat la „Cerbul de Aur", acolo unde a cântat alături de trupa Slang, care a obținut premiul întâi la festival.

Nu vreau să mă întorc în muzica din România, fiindcă acolo există prea mult arbitrariu. Contează doar ideea de look, nu se uită nimeni întâi la ce voce ai sau cum cânţi", a declarat Cristina Bitiușcă, pentru GSP.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite