CMU va deschide un complex medical de 4,2 milioane euro, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea (CMU) a anunţat, luni, că va deschide, la finele lunii ianuarie, un complex de specialitate la Braşov, în urma unei investiţii de 4,2 milioane euro. Complexul, denumit Campusul Medical Braşov.

Acesta include un spital de chirurgie, un spital de obstetrică - ginecologie, staţionar de pediatrie şi servicii de policlinică, imagistică şi laborator. Proiectul este derulat de CMU în parteneriat cu Teo Health, un furnizor de servicii medicale din Braşov specializat în servicii spitaliceşti din aria chirurgicală.

"Campusul Medical Braşov include 19 cabinete şi aproximativ 50 de medici angajaţi, se întinde pe o suprafaţă construită de 3.000 mp şi reprezintă o investiţie de 4,2 milioane de euro. Acesta va avea un număr de 27 rezerve şi 40 de paturi. Serviciile de policlinică vor fi disponibile din 20 decembrie 2010, iar spitalul din ianuarie 2011", se arată într-un comunicat remis presei de Campusul Medical Unirea (CMU). Compania se aşteaptă să aibă 10.000 de pacienţi în noua unitate în primul an de activitate.

Centrul Medical Unirea, deţinut de fondul de investiţii Advent Internaţional, include o reţea formată din 23 policlinici şi trei spitale, la care se adaugă parteneriate cu 130 de clinici.

Mai multe informaţii citiţi mâine în „Adevărul de Seară“

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite