Îngerii Crăciunului îi vizitează pe copiii din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meniul special combină o băutură cu gustări specifice Crăciunului
Meniul special combină o băutură cu gustări specifice Crăciunului

Rotary Club împreună cu Ritmo Cafe organizează, în perioada 1-23 decembrie, campania umanitară „Be an Angel This Christmas" pentru micuţii care îşi vor petrece Crăciunul internaţi la Spitalul de Pediatrie. În această perioadă, la Ritmo Cafe va fi disponibil un meniu special de sărbători.

Fie că optaţi pentru „Apple Pie Latte", „Xmas Hot Chocolate", „Magic Delight" sau pentru alte combinaţii cu mireasmă de Crăciun, 15 la sută din preţul pe care îl achitaţi pentru meniul special va intra în bugetul campaniei. În plus, în cele două locaţii Ritmo Cafe, din My Place şi de pe strada Titulescu nr.2, vor exista cutii de colectare pentru cei care vor dori să facă donaţii.

Banii colectaţi vor fi folosiţi pentru a cumpăra cadouri şi brazi de Crăciun pentru copii internaţi în spital. Campania se va încheia cu „Angels׳ Cocktail Night", o petrecere la care invitaţii vor fi primiţi de barmani costumaşi în îngeri şi la care se vor organiza mai multe licitaţii. Organizatorii promit că seara de 22 decembrie va aduce mai multe surprize pentru amatorii de obiecte de colecţie. Moş Crăciun va poposi în 24 decembrie la micuţii aflaţi în spital, cu cele mai frumoase cadouri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite