Aflaţi cum puteţi ajunge mai repede la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătoria cu maşina personală este cea mai rapidă şi avantajoasă, cheltuiala ridicându-se la 33 lei de persoană. Cei care vor „să fugă" pe litoral pentru a se bucura de soare şi a se bălăci în apa Mării Negre, au la dispoziţie mai multe oferte în ceea ce priveşte transportul.

Braşovenii care vor să meargă la mare cu trenul au la dispoziţie două garnituri. Rapidul 936 pleacă din Braşov la ora 02.46 şi ajunge la Mangalia la 12.30. Opreşte şi în Constanţa, dar şi în toate staţiunile de pe litoral. Călătoria durează 9 ore şi 44 de minute, iar un bilet dus costă 83,4 lei. Trenul începe să circule din 24 iunie. Braşovenii mai au la dispoziţie şi acceleratul 1632, care pleacă din Braşov la ora 05.26 şi ajunge la Constanţa la ora 12.42. Călătoria durează 7 ore şi 16 minute, iar un bilet dus costă 51,7 lei. 

Pentru drumul de întoarcere,  braşovenii au la dispoziţie Rapidul 935, care pleacă din Mangalia la ora 20.15 şi ajunge la Braşov la ora 05.26. Din Constanţa braşovenii pot lua Acceleratul 1631, la ora 16.00 şi ajung acasă la 23.05.

55 de lei, transport cu autocarul

Cel mai ieftin bilet spre litoral, 55 de lei, îl au cei de la compania de transport persoane, Simba Trans. În fiecare dimineaţă, de la ora 6.00, din autogara de lângă Gara Braşov pleacă un autocar spre litoral. La destinaţie veţi ajunge în doar şase ore, iar dacă alegeţi să vă întoarceţi acasă cu acelaşi autocar, plecarea se face în fiecare după-amiază, la ora 16.50. Cei de la fany.ro, pun la dispoziţia braşovenilor un autocar, cu plecare zilnică, de la ora 02.30, din Autogara 1, care ajunge la ora 10.00 în Mangalia. Biletul costă 60 de lei până în Constanţa şi 65 de lei până în Mangalia. Înapoi puteţi opta pentru cursa care pleacă din Mangalia, la ora 22.00.

Şi firma Transbus Codreanu pune zilnic la dispoziţia călătorilor un autocar, cu plecare din Autogara 1, la ora 6.00. La destinaţie ajungeţi la ora 13.30, iar preţul unui bilet este de 65 de lei.

Mai ieftin cu maşina personală

Călătoria cu maşina personală este cea mai rapidă şi, dacă în autoturism sunt mai mulţi pasageri, este şi cea mai avantajoasă. Până pe litoral sunt aproximativ 430 de kilometri, ceea ce înseamnă un consum mediu de 30 de litri de benzină, adică 165 de lei, dus. Dacă în autoturism sunt cinci persoane, atunci cheltuiala este de 33 de lei de persoană. În plus drumul durează cam cinci ore.

Reduceri de preţ la biletele tren

Călătorii care aleg transportul cu trenul beneficiază de anumite reduceri: minigrupurile de două până la cinci persoane primesc o reducere între 10% şi 25 %, valabilă în cursul săptămânii. La achiziţionarea unui bilet dus-întors reducerea este de 10%, iar dacă vă cumpăraţi biletele din timp aveţi reduceri curprinse între 5-13%.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite