Prinţesa Maja, apărătoarea câinilor, şi-a abandonat protejaţii de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu două săptămâni, prinţesa Maja s-a întors în România pentru mitingul de la Bucureşti. S-a dovedint a fi printre cei mai vehemenţi critici ai eutanasierii patrupedelor. Însă, de la vorbă la faptă e cale lungă, iar nepoata regelui Ferdinand I nu se poate lăuda că a făcut ceva concret pentru animalele din România.

Anul trecut, prinţesa Maja de Hohenzollern a venit la Braşov ca salvatoare a câinilor fără stăpân. În timpul vizitei la Azilul de câini din Stupini, administrat de Serviciul Public de Gestionare a Animalelor (SPGA) Braşov, aceasta a profitat de prezenţa camerelor de filmat şi a reporterilor pentru a-şi face puţină imagine. „Dânsa a sosit la adăpost, a preluat de la noi un număr de aproximativ 20 de câini. Împreună cu dânsa a fost şi Asociaţia «Milioane de Prieteni», această preluare de câini fiind făcută de fapt de asociaţie", a declarat Flavius Bărbulescu, directorul SPGA Braşov, citat de bzb.ro.

Câinii au fost abandonaţi la Asociaţia „Milioane de Prieteni“, iar prinţesa nu a trimis nici măcar un ban pentru animalele „adoptate“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite