Braşov: Bursa locurilor de muncă, la Casa Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Nationala pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braşov va organiza prima bursă a locurilor de muncă din acest an, în data de 15 aprilie, incepand cu ora 09.00, la sediul Casei Armatei din Brasov, Str. Muresenilor Nr.29.

Bursa din 15 aprilie este o bursa generala a locurilor de munca, ce se desfasoara la nivel national si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca. Agenţii economici pot participa gratuit la bursă şi au oportunitatea de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante din judeţul Braşov.
Pana la aceasta data au fost contactati peste 400 de agenti economici din judetul Brasov, urmand ca in perioada urmatoare cei care detin locuri de munca vacante sa completeze formularul privind situatia locurilor de munca vacante si sa-l depuna la sediul Agentiei.
Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Agenţii economici interesaţi să participe la acest eveniment, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimiţându-ne oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax:0268/412.552 sau pe adresele de e-mail: bv_buget@ajofm.anofm.ro sau office@ajofm-bv.ro, în care să specifice opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.
Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 13.04.2011 ora 14.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite