Tradiţiile Branului ajung în presa din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresionată de poveştile despre această parte a României, dar şi de legendele contelui Dracula, o jurnalistă din Anglia a dorit să vadă cu ochii ei vestitele zone şi obiceiuri din Transilvania.

Caroline Eden a promis că va povesti tuturor ceea ce a văzut pe aceste tărâmuri. A dorit în special să refacă traseul personajului din povestea lui Bram Stoker. Drumul parcurs cu trenul de la Londra la Braşov a impresionat-o pe jurnalistă, care a spus că va scrie un articol despre călătoria sa. „Motivul pentru care am venit aici nu este castelul Bran, dar am citit că personajul principal al povestirii a venit cu trenul in Transilvania. Asta am făcut şi eu, am venit cu trenul din Londra până aici. Jumătate din poveste este despre călătoria mea cu trenul, şi despre peisajele şi oamenii din aceste locuri", ne-a a declarat Caroline Eden pentru Mix TV.

Frumuseţile Braşovului, descrise pentru milioane de englezi

Povestea sa va fi publicată în ziarele din Londra. În acest fel, jurnalista speră să le trezească interesul englezilor pentru această zonă. ,,Ziarul în Londra este citit de trei milioane de cetăţeni, mai ales la metrou. Acolo toată lumea citeşte ziarul şi îl lasă pentru următorul călător, iar în acest fel sper să le trezesc interesul londonezilor despre această zonă frumoasă din Europa", a mai adăugat jurnalista.
Călătoria prin Transilvania a durat trei zile, timp în care jurnalista din Anglia a vizitat mai multe localităţi din judeţul Braşov dar şi castelul Bran, unul din punctele de reper în poveştile cu Dracula.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite