De Halloween, turiştii vor fi „bântuiţi“ la Castelul Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrăjitoarele, monştrii, vampirii şi mumiile, în frunte cu Dracula se vor plimba, în noaptea de 29 octombrie, prin castel. Turiştii români şi străini care aleg să îşi petreacă seara de Halloween aici vor fi întâmpinaţi de chiar de către conte, pentru un tur de noapte, între orele 20.00 şi 01.00.

Toată noaptea, alături de monştri şi vrăjitoare, ielele vor încerca să le ia minţile tinerilor şi să îi prindă în mrejele lor. Dracula îşi va primi vizitatorii cu vinul de colecţie Chateau Bran, în ediţie limitată, garantat de proprietarul castelului, dar şi de negustorul de vinuri Nick Filip, iniţiatorul ideii. „Pentru turiştii adulţi, în temniţa castelului vor fi pregătite shot-uri de votcă neagră, iar la finalul turului va fi un open bar cu vinul castelului", a precitat Alex Prişcu, PR-ul Castelului Bran.

Curajoşii care vor să petreacă o noapte plină de fiori în castelul contelui Dracula trebuie să plătească 40 de lei. Elevii şi studenţii beneficiază, însă, de o reducere de 50%, dacă vor prezenta la intrare carnetul care să ateste una dintre aceste calităţi. Preţul biletului acoperă vizitarea castelului, pe acorduri de „muzică a tenebrelor", după cum avertizează organizatorii, spectacolul ielelor şi un pahar de vin.

Premieră cu premii

Pentru prima dată de la organizarea evenimentului, participanţii vor fi premiaţi pentru cele mai originale sau reuşite costume. „Premiile vor consta în sticle de vin, albume foto şi alte obiecte care să le amintească de noaptea petrecută la castel", a mai precizat Alex Prişcu.

Coloana sonoră care îi va însoţi pe turişti, pe tot parcursul nopţii, va fi realizată din selecţii ale celor mai înfricoşătoare acorduri din filme de groază devenite celebre. Muzica va răsuna în tot castelul, iar curajoşii vor putea petrece în casa contelui Dracula, până în zori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite