Braşov: Concert Chopin, la Biserica Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Festivă a Bisericii Negre, Piaţa Sfatului nr. 18, va găzdui duminică, 9 ianuarie, la ora 17:00, un recital cu muzică de Frederic Chopin susţinut de pianistul Remus Manoleanu din Bucureşti.

Programul recitalului va cuprinde lucrările: Scherzo nr. 3 op. 39 în do diez minor, Balada a 3-a op. 47 în la bemol major şi Sonata nr. 3 op. 58, în si minor. Acest recital este o nouă ocazie pentru publicul braşovean de a-l asculta pe pianistul bucureştean după numeroasele apariţii ale sale din trecut în cadrul Festivalul „Musica Coronensis".

Remus Manoleanu este conferenţiar doctor la catedra de pian a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, concertând curent în ţară şi străinătate (Marea Britanie, Brazilia, Rusia, Germani, Olanda, Franţa, Syria sau Statele Unite). De-a lungul timpului a înregistrat peste 3000 de minute pentru Radiodifuziunea Română. I-au fost dedicate sau a cântat în primă audiţie absolută numeroase concerte pentru pian şi orchestră, piese pentru pian solo sau lieduri pentru voce şi pian.Intrarea la recital este liberă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite