Braşov: Plimbări gratuite cu bicicleta, doar cu buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii de toate vârstele au de astăzi şansa să se folosească gratuit de mijloacele de transport pe două roţi, prin programul „I'Velo".

Zilnic, între 10.00 şi 18.00, braşovenii se pot plimba cu bicicleta timp de două ore, pentru a promova mişcarea şi mijloacele de transport nepoluante.

Programul ,,I'Velo" de la  Braşov se desfăşoară în parteneriat cu Primaria, şi le pune la dipoziţie amatorilor de plimbări în aer liber 100 de biciclete, ce vor putea fi închiriate de lângă clădirea Primăriei.

Închirierea se va face doar pe baza actului de identitate, iar doritorii au la dispoziţie două ore pentru a se plimba. Programul I'Velo vine pentru prima dată la Braşov şi le pune la dispoziţie braşovenilor, de toate vârstele, biciclete pe măsură.

La Braşov mai există un program de utilizare gratuită a bicicltelor, special pentru studenţi. Acestea sunt disponibile în Piaţa Sfatului.

Program naţional

Programul de anul acesta se va încheia  în luna noiembrie. ,,I'Velo", cel mai grandios program de bike-sharing gratuit din România, se află sub patronajul Ministerului Mediului şi Pădurilor şi se desfăşoară în Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Constanţa.

Prin intermediul programului, sunt puse la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete: 500 în Bucureşti, 100 în Braşov, 135 în Cluj-Napoca, 135 în Iaşi şi 135 în Constanţa.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite