Sute de mărci de bere, în centrul Braşovului FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii s-au putut delecta cu 115 tipuri de bere nemţească, belgiană şi autohtonă.  Localul, proaspăt deschis, în centrul Braşovului , este decorat după modelul nemţesc şi se recomandă ca o berărie cu specific bavarez, unică în oraş.

Valurile de bere au curs pe ritmuri de fanfară. Berea a fost servită în halbe nemţeşti, personalizate de artişti români. Localul s-a umplut repede de amatorii de bere nemţească şi belgiană.

image

„Avem 115 tipuri de bere. Printre aceste mărci există şi bere făcută în mănăstirile din Germania. În aceste mănăstiri, accesul este interzis, tocmai pentru ca reţetele să rămână secrete. Pare greu de crezut, dar aceasta este tradiţia de ani în şir, nici Sanepidul nu are acces în fabricile de bere ale mănăstirilor", a spus Miklos Iulius, proprietarul localului.

Cea mai scumpă bere din local costă 40 de lei sticla. Licoarea provine din Belgia şi este îmbuteliată în sticle de 0,75 litri.

image

„Este vorba despre o bere belgiană, despre care se spune că este cea mai bună din lume. Această bere este specială prin gustul ei deosebit. Se spropie mai mult de un vin fin si este îmbuteliată asemănător ", a explicat Miklos Iulius.

image

Amatorii de bere s-au întrecut în a degusta băuturile nemţeşti şi au fost încântaţi de gustul acesteia.

image

„Am băut o bere nemţească, mi-a plăcut foarte mult, mi se pare mult mai fină decât bere autohtonă, se cunoaşte că este vorba despre o reţetă specială", a spus Dragoş Fanea, unul dintre primii clienţi ai localului.

image

„Eu nu sunt foarte mare amatoare de bere. Beau doar din când în când. Am constatat însă o diferenţă între această bere şi cea pe care o cumpărăm din magazinele noastre. Până şi spuma are alt gust", a spus Felicia Fanea, o braşoveancă care a gustat din berea bavareză.

image

Proprietarul localului spune că berăria va organiza petreceri surpriză pentru amatorii de distracţie. Mai mult, clienţii fideli vor fi serviţi cu halbe de 1 litru, personalizate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite