„În puii mei“ Bendeac a ţepuit o prostituată din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Nu este niciun clişeu de presă şi nici vreo şotie a celebrului umorist de la Antena1. Mihai Bendeac s-a iubit cu o femeie de moravuri uşoare chiar în noaptea de Revelion.

Iar faptul că actorul a scăpat fără să achite serviciile prestate de "meseriaşa din Braşov" se datorează strict şarmului său aparte precum şi abilităţilor sale de mare cuceritor de inimi, la care nu a rezistat domnişoara în cauză, picând neputincioasă în braţele lui Bendeac.

„Tocmai ce-am petrecut revelionul cu o fată... Mă chinui să-i spun în continuare fată. Nu mi-a spus cu ce se ocupă înainte să ne întâlnim. Nu ştiam că e femeia nu ştiu cărui Proxenet Interlop", mărturiseşte Bendeac pe blogul personal.

Şi după ce s-au plimbat, au vorbit şi au făcut dragoste, protagonistul emisiunii "În Puii Mei" a descoperit că nu a scăpat de o mai veche problemă de a sa.

"Dintotdeauna am avut o problemă! Femeile de moravuri uşoare, piţipoancele, curvele, prostituatele, se îndrăgostesc de mine. Unele ajung la chestii gen "renunţ la tot ce fac acum" doar pentru mine.

În fine. Istorie lungă. Poate voi povesti altadată. Ideea e că oricât de dur le-aş trata, oricât de obraznic le-aş respinge, parcă mai rău le apucă....", explică actorul.

Mai multe CITIŢI AICI

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite