O braşoveancă şi-a aruncat bebeluşul de la etaj, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa din cartierul Charlottenburg, în care locuia tânăra. Sursa foto: www.bild.de
Casa din cartierul Charlottenburg, în care locuia tânăra. Sursa foto: www.bild.de

Tragedia s-a petrecut în a doua zi de Crăciun, în Berlin, unde românca se stabilise de doar trei luni şi unde practica prostituţia.

Braşoveanca Adriana Maria Benedek, de 20 de ani, a şocat Germania după ce, în a doua zi de Crăciun, şi-a aruncat bebeluşul, de-abia născut, pe geamul unui apartament din cartierul Charlottenburg, în care locuia. Tânăra se stabilise de trei luni în capitala Germaniei şi se prostitua într-un club de noapte.

Potrivit ediţiei on-line a cotidianului „Bild" braşoveanca a născut, singură, un băieţel, în baia apartamentului. La doar câteva minute după ce a dat viaţă copilului, Adriana Maria Benedek a deschis geamul din spatele curţii interioare a imobilului şi a aruncat bebeluşul pe geam. Vecinii au auzit scâncete la un moment dat şi au găsit pruncul, gol, într-un morman de zăpadă. O femeie l-a luat, l-a dus în casă, l-a învelit într-o pătură şi apoi a chemat Salvarea. Dar, până la sosirea ambulanţei, micuţul s-a stins. Medicii care au efectuat necropsia au afirmat că acesta a murit de frig, nu din cauza căzăturii de la etaj.

Adriana Maria Benedek

Ani grei de puşcărie

Poliţia germană a demarat o anchetă şi a identificat-o pe tânara de 20 de ani ca fiind mama bebeluşului. Potrivit www.bild.de, braşovenca le-a spus poliţiştilor că naşterea a speriat-o atât de tare încât nu a mai ştiut ce face. Când şi-a revenit, a fost prea târziu pentru bebeluşul ei.

Braşoveanca a fost arestată şi este cercetată pentru omor prin imprudenţă. Potrivit poliţiei, braşoveanca mai are o fiică de doi ani, pe care a încredinţat-o rudelor din România. Adriana Maria Benedek please în Germania pentru o viaţă mai bună şi pentru a câştiga mai mulţi bani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite