O braşoveancă şi-a abandonat copilul pe un câmp din Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a lăsat lângă bebeluş un bilet în care era scrisă data naşterii micuţului şi următorul mesaj: „M-a părăsit soţul, nu pot să-l cresc".

Bebeluşul în vârstă de zece luni a fost găsit, ieri, pe un câmp de lângă oraşul vasluian Murgeni de către o femeie care-şi ducea vaca la păscut. A fost transportat cu ambulanţa, la Spitalul de Copii „Sfântul Nicolae" Bârlad, unde se află internat. Din primele constatări, medicii susţin că fetiţa este subponderală pentru vârsta ei, fără însă a prezenta şi alte semne de boală.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, mama bebeluşului a fost identificată de către poliţişti în oraşul Murgeni. Are buletin de Braşov, dar locuia de mult timp în Murgeni, alături de concubinul ei..

„Mama bebeluşului a fost identificată la scurt timp de la sesizarea făcută prin apelul unic de urgenţă 112, fiind vorba despre o tânără de 20 de ani, cu domiciliul în acte într-o localitate din judeţul Braşov, dar care locuia fără forme legale în oraşul Murgeni. În urma primelor audieri, femeia şi-a justificat gestul, aşa cum scria şi în biletul lăsat lângă copil, prin faptul că nu avea posibilităţi materiale pentru a-şi mai creşte copilul, după ce a fost părăsită de bărbatul ei", a declarat, în această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui, Mihaela Ştraub.

riscă să ajungă la puşcărie pentru rele tratamente aplicate minorului şi poate fi decăzută din drepturile părinteşti.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite