Scandal la BC Galactica Brașov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Ratarea calificării în play-off-ul Diviziei A de baschet feminin a încins spiritele la formația Baschet Club Galactica Brașov.

Astfel, ca o consecință a neîndeplinirii obiectivului trasat la începutul sezonului, jucătoarele de la BC Galactica Brașov au fost „arse la buzunare“, contractele sportivelor fiind micșorate cu 50%.

Mai mult, întrucât s-a ajuns la concluzia că nu corespunde cerințelor de performanță ale formației brașovene, oficialii de la BC Galactica Brașov au decis să-i rezilieze contractul baschetbalistei Liliana Otrocol.

Conducerea administrativă i-a făcut o nouă ofertă de prelungire a contractului celei mai valoroase jucătoare din lot, Monica Ivan, fără niciun bonus la salariu, iar în aceste condiții sportiva refuză să dea un răspuns concret.

Acuze de blat

Galactica Brașov a ratat calificarea în play-off chiar în dauna Rapidului, brașovencele pierzând meciul decisiv chiar pe terenul giuleștencelor. După evoluția mult sub așteptări a unor jucătoare, președintele echipei, Dragoș Crăciun, își suspectează de blat o sportivă.

A existat o jucătoare care nu și-a dat viața pe teren. Nu vreau să o nominalizez, însă vom cerceta în amănunt să vedem exact ce s-a întâmplat. În cazul în care bănuielile nostre se vor confirma, atunci ne vom despărți, cu siguranță, de acea jucătoare.

Acum, după ce am ratat calificarea în play-off, singurul nostru obiectiv a rămas ocuparea locului nouă la sfârșitul sezonului competițional. Dan Calancea va rămâne, în continuare, antrenorul echipei și nu ne-am gândit niciun moment să rupem colaborarea“, a declarat, la emisiunea Liga Mix, Dragoș Crăciun.

„Galacticele“ vor reveni la pregătire pe data de 3 ianuarie, iar pe 15 ianuarie este programat primul meci din play-out, adversarul nefiind, încă, stabilit.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite