Umblă Teleleu cu falimentul la Baza Olimpia! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de la Baza Sportivă Olimpia ajunge să fie de domeniul absurdului. Preşedintele clubului, Ulrich Ernest, a aflat ieri, în timpul unei conferinţe de presă, că Societatea de Patinaj, care administrează Baza, a intrat în procedură de faliment. Chestiune „minoră“, pe care directorul bazei, Marian Telelelu, nu a catadicsit să o aducă la cunoştinţă celor în drept...

Conform DEX; Teleleu este „o persoană care umblă fără rost, pierzând vremea în zadar“. Nu este şi cazul directorului Marian Telelu. Acesta a demarat procedura de insolvenţă în cazul Clubului.

Interesant este şi modul în care a acţionat. Mai întâi, din Consiliul de Administraţie au fost eliminaţi reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov. Iar acest lucru s-a întâmplat în contextul în care administraţia judeţeană a intervenit pentru a salva imobilul istoric, care era într-o profundă stare de degradare. Aici s-au investiti 7,2 milioane de lei, fiind reparată structura de rezistenţă şi acoperişul clădirii istorice, menţinându-se arhitectura epocii respective.

Consiliul Judeţean a depus o cerere de intervenţie în procesul privind falimentul de la Baza Olimpia. Termenul de judecată a fost stabilit pentru 28 aprilie.

UPDATE

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat că, în paralel, a depus şi o plângere penală împotriva membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii de patinaj.

„Vom demonstra că Marian Teleleu şi Ulrich Ernest trebuie să răspundă penal. Falimentul de la baza Olimpia a fost premeditat", a spus Căncescu.

Acesta a mai declarat că investiţiile făcute de Consiliul Judeţean Braşov se ridică la 700.000 de lei şi că acestea au fost făcute în baza unei hotărâri votată de consilierii judeţeni în luna decembrie a anului 2006.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite