Baschet: Magda Jerebie va renunţa la conducerea tehnică a echipei Galactica Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet feminin care activează în prima ligă, BC Galactica Braşov, va rămâne din sezonul următor fără actuala antrenoare, Magda Jerebie, fosta mare baschetbalistă, fiind decisă să părăsească banca tehnică a formaţiei de la poalele Tâmpei.

După doar un sezon petrecut pe prima scenă de handbal feminin, Magda Pal Jerebie a luat decizia de a renunţa, invocând incapacitatea de a se ocupa de proiectele sportive în care este implicată în momentul de faţă.

Astfel, ultimul meci al antrenoarei în calitate de principală la BC Galactica Braşov va avea loc mâine, de la ora 14.00, în Sala "Forex", când formaţia braşoveană va întâlni, în meciul doi al play-off-ului, pe CSS Bega Timişoara. În prima partidă, susţinută în Banat, braşovencele s-au impus cu 51-45.

"Magda Pal Jerebie ne-a anunţat că nu va mai continua colaborarea cu noi din sezonul următor. Are foarte multe proiecte în baschet şi efectiv nu mai face faţă.

În cel mult o lună vom găsi un nou antrenor, iar în aceste zile suntem în discuţii pentru achiziţionarea unor jucătoare de valoare, întrucât trebuie să ne întărim lotul.

În sezonul următor, obiectivul echipei va fi clasarea pe locurile 4-8", a declarat preşedintele formaţiei BC Galactica Braşov, Dragoş Crăciun, la Liga Mix.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite