Baschet: CSU Cuadripol Braşov s-a salvat de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Brașov va rămâne în Divizia A
CSU Brașov va rămâne în Divizia A

CSU Braşov a câştigat, aseară, meciul trei din turul II al play-out-ului Diviziei A de baschet masculin şi conduce la general cu 3-0, asigurându-şi astfel prezenţa în prima ligă şi în sezonul viitor.

"Studenţii" s-au impus, în deplasare, cu 101-92, în faţa celor de la BC Gladiator Cluj-Napoca, după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate. Braşovenii au evoluat perfect pe faza de atac, marcând 31, 32 şi 30 de puncte în primele trei sferturi ale întâlnirii.

Astfel, prin acest succes, formaţia de la poalele va continua pe prima scenă de baschet şi în sezonul viitor, în timp ce BC Gladiator Cluj-Napoca a retrogradat în eşalonul secund.

Pentru CSU Cuadripol au marcat: Zeljko Bubanja - 22 p, Casey Wohlleb - 21 p, Tsvetelin Ivanov - 19p, Dejan Mladenovic - 16p,

De la gazde s-au remarcat Levi Levine - 37p şi Robert Bishop - 21p.

"A fost un meci dificil, în care băieţii s-au mobilizat exemplar. Mă bucur că am demonstrat în doar trei meciuri că merităm să rămânem în Divizia A. Sper ca la anul să nu mai avem emoţii până la ultimul meci", a declarat antrenorul formaţiei braşovene, Dan Calancea.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite