CSU Brașov a obținut prima victorie a sezonului în Divizia A!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă
CSU Cuadripol Braşov. Foto: arhivă

Etapa a XI-a a Diviziei A de baschet masculin a fost una cu noroc pentru formația CSU CUadripol Brașov, care a izbutit să învingă, astăzi, în Sala „Forex“, pe BC Miercurea Ciuc, cu 70-75, pe sferturi 18-19, 24-11, 15-22, 18-18.

Astfel, CSU Brașov a obținut, în această seară, primul succes al sezonului în Divizia A de baschet masculin, după zece înfrângeri consecutive!

Băieții antrenați de Eugen Roșu au început mai slab meciul și au terminat în dezavantaj primul sfert, scor 18-19. Repriza secundă a fost cea mai bună făcută de „studenții“ brașoveni în acest sezon competițional.

Datorită prestației extrem de convingătoare din sfertul doi, CSU Cuadripol Brașov conducea înainte de pauza mare cu 42-30!

Chiar dacă sfertul al treilea a aparținut echipei din Miercurea Ciuc, CSU a rămas în avantaj până la finalul confruntării și a obținut o victorie extrem de importantă în lupta cu o contracandidată la salvarea de la retrogradare. 

Pentru CSU Brașov au marcat: Zeljko Bubanja - 22p, Radu Paliciuc - 20p, Octavian Boian - 15p, Alin Andrieș - 12p, Ștefan Buruiană și Horia Codin - 3p fiecare.

După 11 etape, CSU Cuadripol Brașov este pe locul 15 în Divizia A, cu 12 puncte.

În altă ordine de idei, dacă CSU Brașov a reușit să câștige în această etapă, formația feminină de baschet BC Galactica Brașov a suferit, tot astăzi, în runda a zecea a Diviziei A, o înfrângere umilitoare, pe propriul teren, în fața echipei BC Olimpia București, scor 45-68.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite