CSU Cuadripol Braşov a pierdut meciul decisiv din play-out

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a treia partidă a play-out-ului Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov a fost învinsă, în această seară, în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi", de CS Otopeni, ilfovenii impunându-se cu 74-62, pe sferturi 8-16, 17-14, 19-19, 18-25.

CS Otopeni a obţinut în această seară cea de-a cincea victorie stagională în faţa formaţiei de la poalele Tâmpei. Mai mult, bucureştenii nu au fost învinşi niciodată de CSU Braşov de când au promovat în prima divizie.

"Studenţii" au pierdut şi primele două confruntări susţinute la Otopeni, astfel că oaspeţii de astăzi s-au impus cu 3-0 la general. CSU Cuadripol va întâlni, pe 3 şi 5 mai, în Sala Sporturilor din Braşov, în turul II al play-out-ului, pe BC Gladiator Cluj-Napoca.

Confruntările se vor disputa după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", iar braşovenii vor avea avantajul organizării unui număr de trei partide pe propriul teren, datorită liniei de clasament superioare clujenilor. Echipa care va pierde la general va retrograda în Divizia B. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite