Baschet: Antrenorul sârb Milorad Perovic debutează, astăzi, pe banca tehnică a formaţiei CSU Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima etapă a returului Diviziei A de baschet masculin, CSU Cuadripol Braşov va întâlni, în această seară, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi“, pe Gaz Metan Mediaş.

Cu această ocazie, pe banca tehnică a „studenţilor“ va debuta tehnicianul sârb Milorad Perovi, cel care a fost adus la CSU în această iarnă şi a semnat un contract pe un an şi jumătate cu formaţia braşoveană.

În acelaşi timp, la CSU Cuadripol vor debuta şi cei cinci tineri jucători care au fost transferaţi de curând: Andrei Dohi, Mihai Popa, Mihai Vlad, Radu Drăguş şi Alex Stamate.

Nu pot să spun că vom face minuni şi vom învinge pe Gaz Metan Mediaş. Suntem abia de două săptămâni la această echipă, perioadă de timp în care am încercat să punem la punct cât mai bine jocul nostru.

Gaz Metan Mediaş este o formaţie foarte bună, cu jucători de valoare şi sunt convins că nu vom avea o misiune uşoară. Este clar că nu suntem favoriţi, dar vom da totul pentru a obţine un rezultat onorabil“, a declarat tehnicianul braşovenilor, Milorad Perovic.

După primele 15 etape ale Diviziei A, CSU Braşov este pe locul 15 în clasament (16p), în timp ce Gaz Metan este liderul campionatului, cu 27 de puncte, la egalitate cu Asesoft Ploieşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite