Victorie dramatică pentru CSU Braşov pe terenul echipei Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea de baschet masculin CSU Braşov a izbutit să producă surpriza etapei cu numărul 27 din Divizia A, învingând, aseară, la Bucureşti, pe Dinamo, cu 60-59.

Braşovenii au obţinut o victorie neaşteptată, conturată în ultimele secunde ale confruntării. Băieţii lui Dan Calancea au început foarte bine meciul şi au controlat prima repriză, la finalul căreia conduceau cu 21-18.

„Studenţii" au făcut o repriză secundă dezastruoasă, bucureştenii adjudecându-şi cel de-al doilea mitan cu un neverosimil 22-8, iar la pauza mare, Dinamo conducea cu 40-29.

Formaţia de la poalele Tâmpei nu a cedat şi a avut o revenire de senzaţie, făcând cea mai bună repriză din acest sezon în partea a treia a confruntării. Cu o apărare fără greşeală, „studenţii" s-au impus în actul al treilea cu un incredibil 19-4.

Aşadar, înaintea ultimei reprize, băieţii lui Dan Calancea conduceau cu 48-44, iar totul urma să se decidă în ultimul sfert.

Deşi ultima parte a aparţinut gazdelor, care au câştigat cu 15-12, braşovenii au beneficiat de avantajul de patru puncte luat în sfertul trei şi au câştigat pe terenul unei echipe care era în revenire de formă.

Pentru CSU Cuadripol au marcat: Tsvetelin Ivanov - 15p, Radu Paliciuc - 14p, Casey Wohlleb - 12p, Zeljko Bubanja - 10p, Dejan Mladenovic - 9p.

De la gazde s-au remarcat: Viorel Mocanu - 22p, Claudiu Fometescu - 14p şi Tomco Sokolov - 10p.

Cu 32 de puncte în cont, CSU a scăpat de ultimul loc al clasamentului, în timp ce Dinamo este pe 11, cu 38 de puncte acumulate.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite