Braşov: Dan Calancea este, în premieră, antrenorul unei echipe feminine de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Calancea
Dan Calancea

Fostul tehnician al formaţiei de baschet masculin CSU Cuadripol Braşov, Dan Calancea, a preluat echipa feminină de baschet Galactica Braşov.

Cel mai probabil, fosta antrenoare-jucătoare a braşovencelor, Monica Ivan, va deveni noua antrenoare secundă a echipei de sub Tâmpa.

Astfel, după 15 sezoane consecutive petrecute pe banca tehnică a formaţiei masculine CSU Cuadripol Braşov, Dan Calancea a acceptat provocarea de a antrena, pentru prima dată, o grupare de baschet feminin.

Trebuie să recunosc că acest pas reprezintă o mare provocare pentru mine şi mă bucur că mi s-a oferit această ocazie. Iniţia, îmi doream să iau o pauză până în iarnă, în primul rând din cauza unor probleme personale. Însă, ideea de a pregăti o echipă de fete mi s-a părut tentantă şi am acceptat imediat propunerea.

Avem o formaţie tânără şi este foarte important că avem şapte jucătoare originare din Braşov. Totodată, la centrele de copii şi juniori ale echipelor Galactica şi CSU Braşov există 2-3 jucătoare formidabile, de mare perspectivă. Sunt convins că ne putem îndeplini obiectivul, calificarea în play-off. Putem face lucruri foarte bune, cu un buget restrâns", a declarat Dan Calancea.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite