Baschet: CSU Brașov a învins pe Gladiator Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSU Brașov va rămâne în Divizia A
CSU Brașov va rămâne în Divizia A

Într-o partidă din penultima etapă a sezonului regulat din Divizia A de baschet masculin, CSU Cuadripol Brașov a învins în această seară, pe propriul teren, pe BC Gladiator Cluj-Napoca, scor 79-71, pe sferturi 18-12, 16-23, 27-26 și 18-10.

Dacă în marea majoritate a duelurilor precedente, "studenții" brașoveni pierdeau multe puncte pe final de partidă, în meciul cu Gladiator, CSU Brașov a obținut victoria în ultimele cinci minute ale confruntării. În urma acestui succes, formația de la poalele Tâmpei a acumulat 35 de puncte și a urcat pe locul 14, poziție ce permite organizarea unui număr mai mare de partide pe propriul teren, în confruntările din play-out.

Conștientă de miza disputei, gruparea antrenată de Dan Calancea a intrat determinată pe teren și a făcut legea în primele zece minute. Lucrurile au stat invers în sfertul secund, iar, după ce au egalat la 20 (min. 15), clujenii au intrat în avantaj la pauza mare, scor 35-34. Sfertul trei a fost extrem de echilibrat, iar cu zece minute înainte de final, egalitatea se păstra și pe tabelă, scor 61-61.

Ultimul sfert a fost de infarct. Astfel, cu cinci minute înainte de finalul disputei, Gladiator Cluj-Napoca avea un avantaj consistent (71-65). Însă, apărarea brașovenilor a funcționat perfect în ultimele cinci minute, iar "studenții" nu au luat niciun coș. Mai mult, gazdele au marcat 15 puncte și au obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru play-out.

Pentru CSU Cuadripol au marcat: Bubanja și Paliciuc - câte 21p, Marinkovic - 15p, Mladenovic - 10p, Wohlleb - 7p, Ivanov - 4p și Boian - 2p. De partea cealaltă s-au remarcat: Freeman - 22p, Levine - 16p, Bishop - 12p, Roschnafsky - 10p și Dawson - 8p.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite