Un braşovean este cel mai bun barman din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În finala celei de a cincea ediţii a Bar Master Competition (BMC), care a avut loc la Champions, JW Marriott, braşoveanul Valentin Luca şi-a adjudecat pentru al treilea an consecutiv locul întâi.

Braşoveanul de 23 de ani şi-a adjudecat atât locul întâi în clasamentul general, cât şi premiul pentru Best Free Style Show. Tânărul a reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul cu tehnica, creativitatea şi prezenţa scenică. Titlurile câştigate în finala BMC i-au adus lui Valentin 2.500 de euro. Pe lângă premiile în bani, braşoveanul a câştigat şi un tranning în Suedia, unde va învăţa secretele mixarii băuturilor.
„Am avut concurenţi la fel de tari, asta m-a pus pe gânduri şi m-a facut să mă antrenez foarte serios pentru a câştiga. Am trăit momentul finalei de fi ecare dată când mă pregăteam acasă, la Braşov. Faptul că liga se dispută regulat, pe o perioadă destul de lungă şi în toată ţara ne-a legat ca şi comunitate şi asta contează cel mai mult", a declarat pentru brasovultau.ro. Valentin Luca.

Participanţii au avut de înfruntat două probe: una de preparat băuturi şi una de jonglerii. La finala s-a putut obţine un scor maxim de 600 de puncte in proba de Free Style Show, iar clasamentul final a fost dat de suma punctelor obtinute în calificari şi punctele realizate în finală. Jurizarea s-a făcut de către barmani profesionişti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite