Vezi Braşovul de sus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi şi până pe 5 septembrie, braşovenii pot răspunde provocării intitulate „5 săptămâni în balon", lansată de „Adevărul" şi „Orange" România.

Nu trebuie să vă miraţi dacă veţi observa un balon care survolează Braşovul. Ca să călătoriţi cu aerostatul, vă puteţi înscrie în concurs, până poimâine, completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Braşov, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii care se vor putea urca în balon în weekend.

image

Înscrierile continuă sâmbătă şi duminică şi puteţi profita de Caravana „Adevărul", care va fi prezentă în Centrul Civic din Braşov. Puteţi câştiga un zbor cu balonul în weekend cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria Jules Verne, moment în care veţi primi şi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi în urma căreia puteţi câştiga un loc în nacelă. Preţul unei cărţi este de 11,99 lei.

Recomandarea organizatorilor: purtaţi îmbrăcăminte sport şi nu uitaţi aparatul de fotografiat sau camera de filmat! Balonul cu care vor zbura câştigătorii va fi ridicat la o înălţime de 50 de metri. Indiferent de vreme, în balon vor urca două persoane care vor fi însoţite de un instructor, iar călătoria va fi una plăcută şi sigură.

Fii pe faza! A început aventura

Caravana 5 săptămâni în balon a ajuns în Braşov. Vino în weekend în Piaţa Sfatului, să vezi oraşul de sus, din balon. Înscrie-te în promoţie, în orice Orange shop sau Orange store, până vineri, şi poţi câştiga un loc în nacela. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul, în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul Adevărul, pe pagina Orange, de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange, de pe Twitter.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite