Braşov: Peste 4000 de elevi dau mâine prima probă, la Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba de competenţe lingvistice şi comunicare în limba română este oraganizată la nivelul fiecărui liceu. Elevii vor primi calificative de admis sau respins la această probă.

4280 de candidaţi din Braşov vor trece mâine, 6 iunie, prin emoţiile primei probe de la Bacalaureat. Ca în fiecare an, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) a luat măsuri de securitate pentru ca proba să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Avem protocoale cu Poliţia şi Jandarmeria şi sunt constituite echipaje special pentru acest eveniment. Bineînţeles că nu vor sta la poarta şcolii, ca la probele scrise, dar va fi interzisă intrarea persoanelor străine în incintele unde se desfăşoară proba de bacalaureat", a spus prof. Vasilica Diaconu, inspector-adjunct al IŞJ.

În perioada 8-10 iunie examenul va continua cu proba de comunicare în limba maternă, urmată de evaluarea competenţelor digitale, care va avea loc în 10 iunie şi nu în 13 cum a fost programată până acum, pentru că luni sunt Rusaliile, zi liberă conform Codului Muncii.

În perioada 20-23 iunie, elevii vor trebui să demonstreze că ştiu să comunice într-o limbă de circulaţie internaţională, la proba C.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite