Afacerile Avicola Braşov au scăzut în primul semestru cu 5%, la 47,4 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de carne de pasăre Avicola Braşov (AVLE) a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 47,4 milioane de lei, în scădere cu 4,9% faţă de încasările de 49,9 milioane de lei din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Veniturile firmei s-au majorat cu 12,6%, de la 44,6 milioane de lei la 50,3 milioane de lei, iar cheltuielile au avansat cu 14,6%, de la 43,5 milioane de lei la 49,8 milioane de lei, se arată în raportul semestrial remis, luni, pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, Avicola Braşov a încheiat primele şase luni cu un profit de 447.775 de lei, cu 61,8% mai mic decât cel raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut, de 1,1 milioane de lei. Omul de afaceri Ioan Popa deţine 70,83% din acţiunile firmei, acesta fiind şi directorul general al producătorului de carne de pasăre.

Avicola Braşov este listată pe piaţa Rasdaq a BVB şi are un capital social de 16,9 milioane lei, împărţit în 6,7 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei. Ultimul transfer cu acţiunile firmei a avut loc luni, la preţul de 2,1 lei pe titlu, în stagnare. La această cotaţie, Avicola Braşov are o capitalizare de 14,2 milioane de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite