Braşov: Autocar cu meşteri populari, intrat în şanţ după un derapaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO - ARHIVĂ
FOTO - ARHIVĂ

Un autocar cu 37 de pasageri, membri ai unui ansamblu folcloric şi meşteri populari din Braşov care mergeau la Festivalul Meşterilor Populari de la Nurnberg (Germania), a ieşit de pe şosea, joi, pe DN 7, între Orăştie şi Deva, oamenii având nevoie de intervenţia pompierilor pentru a ieşi din maşină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, locotenentul Anemona Doda, un autocar în care se aflau 37 de pasageri, membri ai unui ansamblu folcloric şi meşteri populari din judeţul Braşov care mergeau la Festivalul Meşterilor Populari de la Nurnberg (Germania), a ieşit de pe şosea, joi după-amiază, pe DN 7, între Orăştie şi Deva, transmite corespondentul mediafax.

"Autocarul a ieşit de pe drum, a intrat în şanţul adânc de pe margine şi a lovit cu partea laterală un gard. Niciun pasager nu a suferit traumatisme, însă oamenii nu au putut ieşi din autovehicul pentru că uşa era blocată de gardul metalic. Pompierii au asigurat autocarul şi apoi i-au ajutat pe oameni să iasă pe geam, cu ajutorul unei scări", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Pasagerii urmează să fie preluaţi de un alt autocar şi să îşi continue drumul spre Germania.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili motivul producerii accidentului.

Potrivit martorilor, şoferul autocarului a încercat să evite un autoturism care a frânat în faţa sa şi autocarul a derapat pe şoseaua umedă, oprindu-se în şanţ. Circulaţia pe DN 7, între Orăştie şi Deva, a fost îngreunată aproximativ o oră din cauza accidentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite