CSA a interzis temporar activitatea firmei Nord Asig Broker de Asigurare Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhiva
Foto: arhiva

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA)a retras autorizaţia de funcţionare a Napoca Broker de Asigurare, din Cluj-Napoca, şi a sancţionat cu interzicerea temporară a activităţii firma Nord Asig Broker de Asigurare Braşov.

"Măsurile (...) nu au implicaţii asupra contractelor de asigurare deja încheiate, acestea continuând să îşi producă efectele în condiţiile stabilite la data semnării", se arată într-un comunicat al CSA.Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

În urma unui control, CSA a constatat că firma Napoca Broker de Asigurare, deţinută integral de o persoană fizică, Lucian Moldovan, nu-şi desfăşura activitatea la sediul declarat, nu avea contract de răspundere civilă profesională şi nu a transmis situaţiile financiare aferente anului trecut.

Nici cealaltă firmă sancţionată nu avea activităţi la sediul declarat şi a încălcat prevederile legale privind transmiterea situaţiilor financiare, depunându-le cu întârziere şi incomplet. În plus, Nord Asig Broker de Asigurare nu a respectat normele şi procedurile interne în materie de cunoaştere a clientului, de raportare şi de păstrare a evidenţelor, pentru a preveni operaţiunile de spălare de bani şi terorism, conform CSA.

Firma este deţinută tot de o persoană fizică, Aldea Marcela.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite