FOTO Personalităţile din Braşov, promovate în SUA şi Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul Adrian Cristesco i-a dedicat albumul „Brasov Famous People", fratelui său care s-a stins din viaţă la Chicago. Colecţia cuprinde picturi cu cele mai de seamă personalităţi de sub Tâmpa şi va fi promovat atât peste ocean, cât şi în occident.

Artistul braşovean Adrian Cristesco s-a întors în oraşul natal după 20 de ani în care a trăit în Franţa, la Paris, dar şi în Statele Unite ale Americii, la Chicago.

Albumul „Brasov Famous People", realizat în colaborare cu artistul Vasi Lupo, conţine numeroase portrete cu celebrităţi din Braşov. Albumul a fost conceput în memoria fratelui lui Adrian Cristesco, Mircea Cristescu. Acesta s-a stins din viaţă anul trecut, la vârsta de 52 de ani.

image

CLICK PE POZE PENTRU IMAGINI CU PERSONALITĂŢILE DIN BRAŞOV

Fratele meu era foarte mândru că s-a născut în Braşov. Lui îi plăcea să cunoască celebrităţi din toată lumea şi avea mulţi prieteni faimoşi din Braşov. Era stabilit de foarte mulţi ani la Chicago, căsătorit acolo, însă tot timpul se întorcea cu mare plăcere în Braşov", a povestit artistul Adrian Cristesco. Albumul „Brasov Famous People" a fost lansat oficial pe 30 iunie, la librăria „Cărtureşti", din Bucureşti.

În momentul de faţă, albumul poate fi achiziţionat doar de la Chicago, Paris şi New York, la preţul de 100 de euro. În România au fost împărţite, gratis, doar câteva exemplare, personalităţilor care au apărut în colecţia respectivă.

„Brasov Famous People" are 127 de pagini şi este structurat pe mai multe capitole: legende, muzică, teatru, scriitori, doctori, politicieni, oameni de afaceri şi tinere vedete.

Artistul Adrian Cristesco pregăteşte lansarea celui de-al doilea volum, cu personalităţi din Bucureşti şi Paris, iar lansarea este programată pentru sfârşitul lunii noiembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite