INEDIT Expoziţie de fotografie subacvatică, la Braşov VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii artei fotografice pot admira, la ceainăria „Ceai et caetera“, situată pe strada Castelului, nr.37, în Braşov, prima expoziţie de fotografie subacvatică.

Pozele inedite aparţin franţuzoaicei Christel Stratinovici, artistă care a combinat cele două mari pasiuni ale ei: apa şi fotografia, de aici rezultând o combinaţie cu totul specială, fotografia subacvatică.

Vezi aici o galerie foto de senzaţie

Christel Claude Florence Pons Stratinovici a vizitat pentru prima dată Braşovul în 2006, s-a căsătorit cu actualul soţ, care este din Bârlad, un an mai târziu, iar în urmă cu şase luni s-a stabilit definitiv în Braşov.

Pasiunea franţuzoaicei pentru arta fotografică subacvatică a ieşit la suprafaţă, pentru prima dată, la vârsta de 12 ani, atunci când a primit primul aparat foto subacvatic. Cele mai multe poze ale expoziţiei sunt făcute în Corsica, la Marsilia, în Cipru, Grecia, dar şi la piscina de la Complexul Agrement, de sub Tâmpa.

Christel Stratinovici a crescut lângă Marea Mediterană, aproape de regiunea Provence, dar pasiunea pentru mediul acvatic o cuprinde în timpul vacanţelor anuale în Corsica. „Lumina sub apă este specială, este palpabilă, ca şi sunetul. Primeşti informaţiile cu tot corpul.

Un peşte ce sfărâmă o scoică îţi face să-ţi vibreze capul. Îmi place să uit unde este suprafaţa, adâncimea, de unde vine lumina. Când cobori spre o porţiune de nisip deschis la culoare ai impresia că de acolo vine lumina“, este de părere Christel.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite