Contre dure între edilii braşoveni! Vezi aici întregul dialog!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi a beneficiat de un schimb dur de replici între preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, pe de o parte, şi consilierul judeţean Aurelian Danu.

Consilierul judeţean din partea PDL, Aurelian Danu, l-a contrat tăios pe Aristotel Căncescu, în momentul în care se vota aprobarea bugetului Consiliului Judeţean pe anul 2011. Conflictul verbal a pornit de la suma alocată de Casa de Asigurări de Sănătate în 2010, pentru Spitalul Judeţean Braşov.

Citiţi mai jos dialogul mai puţin ortodox dintre cei doi edili locali:

Aurelian Danu: Domnule preşedinte, trebuie adus în discuţie faptul că în 2010, Casa de Asigurări de Sănătate a alocat judeţului Braşov suma de 2.100 de miliarde, iar 800 de miliarde au ajuns doar la Spitalul Judeţean. Mi se pare mult prea mult şi un lucru total nefiresc.

Aurelian Danu

image

Aristotel Căncescu (vizibil iritat): Domnule Danu, văd că tot timpul sunteţi nemulţumit de ceva...

Aurelian Danu: În plus, este bizar că din bugetul pe 2011 nu a fost alocat niciun leu Spitalului de Obstretică şi Ginecologie.

A.C.: Măi Aureliene, eu cred că ai devenit un Boc doi, vrei ca totul să se facă  după dorinţa ta.

A.D.: Domnule preşedinte, vă rog să aveţi grijă cu formula de adresare fiindcă nu vă permit să vă adresaţi astfel. Este o discuţie între un consilier şi preşedintele Consiliului Judeţean. Puţin respect.

A.C.: Măi Aureliene, nu mai am de multă vreme respect pentru astfel de persoane, care fac parte dintr-un partid care a distrus ţara. Cea mai mare aberaţie pe care am putut să o aud este aceea că ar fi primit Consiliul Judeţean 800 de miliarde de la CAS.

A.D.: Documentele îmi dau dreptate domnule preşedinte.

A.C.: Numai minciuni. Văd că există un interes major din partea dumneavostră să politizaţi această şedinţă. Ca să spunem lucrurilor pe nume, trebuie să amintim că în mandatul Tăriceanu, Braşovul a primit mulţi bani pentru spitale. Iar acum este exact invers.

A.D.: Nu suntem de acord cu unele amendamente de pe ordinea de zi, astfel că grupul consilierilor PDL se abţine de la votarea bugetului pe anul 2011

A.C.: Să fiţi sănătoşi...

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite