Trei ani închisoare cu suspendare pentru mama copilului care şi-a împuşcat din greşeală prietenul din copilărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii lui Cosmin au ridicat un monument funerar la locul tragediei, în memoria fiului lor. Foto: Bogdan Crăciun
Părinţii lui Cosmin au ridicat un monument funerar la locul tragediei, în memoria fiului lor. Foto: Bogdan Crăciun

Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o Cristina Adrişan, pentru că le-a dat arma în mână unor copii, să tragă cu ea la ţintă. Sentinţa a fost dată ieri, de judecători. Procurorii au făcut deja recurs, nemulţulţimiţi de pedeapsa blândă primită de femeie.

Cristina Andrişan a fost condamantă ieri, de magistraţii Judecătoriei Rupea, la o pedeaspă de trei ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de cinci ani.

Drama s-a petrecut în seara zilei de 14 martie, între localităţile Paloş şi Beia. Cosmin Cosnean şi Manuel Andrişan se aflau în maşina condusă de mama lui Manuel, Cristina Andrişan. Copiii i-au cerut să oprească maşina pentru a-şi face necesităţile. Apoi, băieţii i-au cerut femeii arma de vânătoare pe care o avea în autoturism, ca să tragă la ţintă.

Dintr-o greşeală în manipulare, arma s-a descărcat în capul lui Cosmin. Arma cu alice îi aparţine legal lui Eusebiu Andrişan, soţul femeii, iar aceasta a declarat că a luat arma în maşină pentru a se apăra.
Mama lui Manuel, Daniela Andrişan, a fost pusă imediat sub acuzare de anchetatori pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi participaţie improprie fără drept la uz de armă letală.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite