Andrada Fliundra se luptă cu 50 de frumuseţi pentru titlul de Miss Tourism. FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrada Fliundra are în palmares mai multe titluri ca competiţii de frumuseţe. Foto: Arhivă Personală.
Andrada Fliundra are în palmares mai multe titluri ca competiţii de frumuseţe. Foto: Arhivă Personală.

Andrada Costina Fliundra are 22 de ani. Ea pleacă astăzi în Malaezia unde se va pregăti pentru competiţia din noaptea de Revelion.

Andrada are 1,75 metri înălţime şi dimensiuni aproape perfecte: 90-61-91. În ceea ce priveşte studiile, tânăra a optat pentru o specializare mai puţin întâlnită: este studentă în anul IV la Universitatea Transilvania Braşov, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere, Specializarea Măsurători Terestre şi Cadastru.

Andrada a avut simţul estetic dezvoltat încă din copilărie. Nu ieşea din casă până când nu era îmbrăcată sau aranjată, ca la carte. A intrat în lumea modelling-ului în 1998, când părinţii ei, sfătuiţi de anumiţi fotografi, au înscris-o la o agenţie de modele din Braşov. „Când au luat această decizie, părinţii mei nu s-au gândit neapărat la un viitor în acest domeniu, ci la lucruri simple precum: ţinuta şi machiajul pentru diverse momente, pe care aveam să le învăţ acolo", mărturiseşte tânăra.

Arhiva

Multe titluri în palmares

Carisma, naturaleţea şi ambiţia i-au adus Andradei, până acum, numeroase titluri de miss. Frumoasa braşoveancă a participat la concursul Miss World 2009, de la Buşteni. Acolo a fost desemnată Miss Friendship România, fapt pentru care a fost selectată să participe la concursul Miss Friendship International, din China.

În 2010 a participat la Miss Universe România 2010, unde a fost desemnată Miss Popularitate. Tot anul trecut în august a fost la concursul Miss 7 Continents, desfăşurat în Armenia. Braşoveanca a reuşit să câştige locul II şi titlul de Miss Elegance. Anul acesta a devenit Miss Turism România.
Andrada nu regretă faptul că s-a apucat de modelling. „E foarte frumos, dar este şi greu. Avantajele de care am beneficiat, m-au ajutat să acumulez experienţă de viaţă", a spus Andrada.

Arhiva

Amatoare de adrenalină

Pe lângă modelling tânăra adoră sporturile care îi dau senzaţii tari. „Îmi place la nebunie să zbor. Sunt elevă şi la Şcoala de Aviaţie de la Ghimbav. Vreau să obţin brevet pentru avion ultra-uşor", mai spune Andrada.

Tânăra este înnebunită şi după maşini şi adoră să conducă. Îi mai place să citească, să socializeze, să se plimbe, să petreacă timpul liber cu familia şi prietenii şi să colecţioneze monede, pasiune pe care a moştenit-o de la bunicul ei. Ca noi toţi are şi lucruri pe care nu îi plac.

„Urăsc să ţipe cineva la mine sau să-mi facă cineva programul. Nu-mi place rutina şi nu mănânc ciorbă de burtă", a mai spus frumoasa braşoveancă.

Aproape o lună în Malaezia

Miss Tourism International 2011 va avea loc în Malaezia, chiar în noaptea de Anul Nou. În competiţia din acest an vor participa concurente din 50 de ţări. Deţinătoarea titlului Miss Turism Romania se va afla în Malaezia între 12 decembrie 2011 şi 03 ianuarie 2012.

Tânăra speră să obţină titlul cel mare la competiţia din noaptea de revelion. „Este minunat gustul victoriei şi consider că acest titlu mi se potriveşte perfect, pentru ca eu provin dintr-un oraş călcat zilnic de pasul miilor de turişti din toată lumea", a declarat Andrada.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite