Ambasadorul Israelului în România va face lobby pentru Braşov în faţa investitorilor evrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasadorul Israelului în România, Dan Ben-Eliezer, s-a întâlnit astăzi şi cu reprezentanţii Primăriei Braşov. Ambasadorul şi-a luat angajamentul de a promova oportunităţile de afaceri din Braşov în faţa investitorilor israelieni.

Edilii braşoveni i-au cerut lui Dan Ben-Eliezer să promoveze Braşovul, ca zonă propice de afaceri, investitorilor israelieni.

„Din păcate, investitorii israelieni la Braşov sunt mult mai puţini decât ne-am dori, iar aceştia se regăsesc mai ales în sfera imobiliară. Ne-am dori o diversificare a domeniilor şi atragerea mai multor companii importante", a declarat viceprimarul Braşovului, Miklos Gantz.

Ambasadorul Israelului i-a asigurat pe braşoveni că se vor bucura de toată susţinerea lui.

„Mă aflu la Braşov tocmai pentru a dezvolta latura economică şi de aceea se află cu mine şi ataşatul comercial. Israelul este pe primele locuri în lume în mai multe domenii ca tehnologia apei, protejarea mediului, telecomunicaţiile sau securitatea civilă şi cred că putem lega punţi mai puternice în mediul de afaceri. Datoria mea ca ambasador este de a influenţa sectorul de afaceri şi de a convinge investitorii că România este un mediu propice afacerilor. Pentru ca astfel de proiecte să senască la Braşov, ar trebui să ştim din timp de planurile edililor locali, cum sunt aeroportul sauorganizarea jocurilor olimpice de iarnă, şi de licitaţii, astfel încât să-i putem convinge pe investitori", a explicat , Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului în România.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite