Allview lansează al patrulea telefon din gama touchscreen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania braşoveană scoate pe piaţă, în martie, telefonul Dual SIM F2 Crony, care va avea un ecran tactil de 3 inch, dimensiuni de 107x53x12,5 mm, camera foto cu flash şi conectivitate la internet prin Wi-Fi, GPRS si EDGE.

F2 Crony are o interfaţă cu trei ecrane virtuale între care se poate naviga şi care pot fi personalizate prin widget-uri. Interfaţa dispune şi de o bară de meniu interactivă prin care se accesează funcţiile importante ale telefonului. La caracteristicile de uzabilitate se adaugă cele două tastaturi disponibile, una qwerty şi una clasica, care pot fi activate la alegere.

În ceea ce priveşte suportul multimedia F2 Crony are Radio FM, cameră de 3.2 MP cu blitz şi un media player care reda atât fişierele audio cât şi pe cele video

Accesul la reţelele sociale şi la unele aplicatii utile precum: Facebook, Twitter, Vremea, Google Calendar, Flickr,Picasa, Stiri, Sport, Jocuri si Google Search va fi facilitat de aplicaţia preinstalată Snaptu, în timp ce mesageria instant va fi posibilă prin aplicaţia eBuddy care este compatibilă cu: Yahoo!, MSN, AIM, Google Talk.

F2 Crony va fi disponibil la vânzare la sfârşitul lunii martie. in magazinele partenere si de specialitate din toata tara.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite