Parlamentarii moldoveni, aleşi în campusul studenţesc din Braşov GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetăţenii moldoveni din Braşov au votat în familie, foto: Stelian grăjdan
Cetăţenii moldoveni din Braşov au votat în familie, foto: Stelian grăjdan

Cetăţenii din Republica Moldova care se află astăzi la Braşov au ocazia sa-şi exercite dreptul de vot la secţia nr. 352, din incinta cantinei studenţeşti din Complexul Memorandumului.

Până la ora 12.00, la Braşov votaseră peste 100 de cetăţeni moldoveni. Potrivit preşedintelului Biroului Electoral al secţiei 352 din Braşov, Alexandru Precup, „pregătirile au fost făcute pentru 2000 de votanţi, pentru că ne aşteptăm şi la alegători din alte judeţe, unde nu sunt secţii de vot, dar până la urmă estimăm prezenţa a sub 1000 de alegători până la închiderea urnei. Bineînţeles că în marea lor majoritate, alegătorii sunt studenţi din Brasarabia, dar au venit să voteze şi tineri cu familiile şi acest lucru ne bucură".

sectie de vot moldova brasov
alegeri in moldova

Actele în baza cărora cetăţenii moldoveni îşi pot exprima votul sunt paşaportul şi livretul militar, fiind acceptate chiar şi actele cu termen de valabilitate expirat

alegeri moldova in brasov
alegeri in moldova

Cetăţenii din Republica Moldova au de ales din 39 de opţiuni înscrise pe buletinul Alegerilor Parmalentare Anticipate, 20 de partide şi 19 candidaţi independenţi. Cei mai mulţi cetăţeni moldoveni stabiliţi la Braşov merg la vot cu gândul la familiile şi rudele lor de dincolo de Prut.

alegeri moldova

Sper să avem parte de prosperitate şi de mai bine în ţara noastră, Moldova. Deşi nu locuiesc acolo, sper să se schimbe lucrurile. Am votat cu gândul la părinţii mei", a spus Stela Bobeş (foto sus), 29 de ani, casnică.

alegeri parlamentare in moldova

Am încredere şi sper că o să reuşim să schimbăm ceva pentru ţara noastră", Gojan Ana (foto sus), 60 de ani, pensionară.

Cetăţenii moldoveni îşi pot exercita votul până la ora 21.00, când urnele se vor închide.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite