Recrutaţi personal de pe site-ul AJOFM Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov vine in sprijinul angajatorilor din judetul Brasov care ofera locuri de munca vacante.

In acest sens, incepand cu data de 20 martie 2011, pe site-ul institutiei, la adresa www.ajofm-bv.ro este disponibila lista cu meserii/calificari ale persoanelor aflate in evidenta Agentiei. Astfel, daca un angajator are nevoie de o persoana calificata intr-un anumit domeniu poate consulta aceasta lista si poate solicita repartizarea persoanei pe locul de munca disponibil, comunicat in prealabil la Agentie. Aceste informatii se actualizeaza saptamanal.
Tot in sprijinul angajatorilor brasoveni dar si privind cresterea sanselor de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, AJOFM Brasov va organiza in fiecare zi de vineri mini burse ale locurilor de munca. Minibursele vor fi organizate lunar, la sediul AJOFM, pe str. Lunga, nr.1A. In luna aprilie vom organiza doua burse: prima pe data de 01 aprilie 2011, la sediul AJOFM Brasov, iar a doua bursa, Bursa Generala a Locurilor de Munca, 15 aprilie 2011, la sediul Casei Armatei.
La aceste evenimente pot participa toti angajatorii care au locuri de munca vacante si doresc ocuparea acestora, precum si toate categoriile de persoane aflate in cautarea unui loc de munca.
„Ne dorim astfel sa creasca gradul de ocupare a persoanelor din judetul Brasov, aflate in cautarea unui loc de munca, precum si sa simplificam procedura de angajare a lucratorilor", a delcarat directorul executiv al AJOFM Braşov, Sandor Mihaly Romer Ambrus.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite