Cursuri pentru barmani, recepţioneri şi maseuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii braşoveni pot urma gratuit cursuri de formare profesională în luna martie 2011 pentru următoarele meserii: montator pereti si plafoane din gips-carton, receptioner hotel, tehnician maseur, confectioner-asamblor articole din textile, barman, lucrator in comert, brutar, camerista hotel, zugrav.

Şomerii braşoveni pot profita de cursurile organizate de AJOFM Braşov.

Perioada în care vor începe cele 9 cursuri de formare profesională este 18 - 28 martie 2011, astfel: 18 martie - recepţioner hotel, barman, 25 martie - montator pereţi si plafoane din gips-carton, tehnician maseur, confecţioner-asamblor articole din textile, lucrător în comerţ, brutar şi zugrav; 28 martie - cameristă hotel.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul pentru cursurile de receptioner hotel si tehnician maseur; şcoala profesională pentru cursul de barman, iar pentru restul meseriilor sunt necesare studiile  minime obligatorii.

Durata cursurilor este de 9 luni pentru meseria de tehnician maseur, 6 luni pentru montator pereţi şi zugrav şi de 3 luni pentru meseriile de recepţioner de hotel, confecţioner-asamblor articole din textile, barman, lucrător in comert, brutar şi cameristă hotel.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite