Recursul agresorului sexual din Braşov a fost respins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Braşov a decis, astăzi, să respingă recursul intentat de Nicolae Brumar Faur, un bărbat de 35 de ani, din Săcele, care a agresat sexual, zilele trecute, o tânără de 23 de ani.

La sfârşitul săptămânii trecute, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile de poliţişti, iar astăzi s-a judecat recursul în acest caz.

Tribunalul Braşov a menţinut sentinţa Judecătoriei. Recursul a fost respins, iar bărbatul este cercetat în stare de arest preventiv, urmând să se întoarcă în închisoare", a menţionat Alina Mioc, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov. În cursul dimineţii de joi, 7 iulie, săceleanul a agresat o tânără de 23 de ani, într-un gang din cartierul Florilor, în zona ITC.

Femeia se îndrepta spre muncă, joi dimineaţa, la ora 8.55, iar bărbatul şi-a urmărit victima până la intrarea în sediul unei bănci, acolo unde lucra tânăra. În primă instanţă, agresorul a invitat-o la o cafea pe femeie, însă, cum aceasta a refuzat, omul a devenit agresiv.

A încercat să o sărute, cu forţa, pe victimă, chiar a lovit-o peste obraz, iar apoi şi-a scos organul genital din pantaloni şi i-a transmis fetei că o lasă în pace dacă îi atinge penisul. Speriat de trecătorii din zonă, agresorul a fugit şi a lăsat-o pe femeie în pace.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că suspectul are antecedente penale fiind condamnat, în 2006, pentru tâlhărie. Acesta a fost eliberat din penitenciar pe 14 decembrie 2010, cu un rest de pedeapsă de 977 de zile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite