VIDEO Arestat de poliţişti, după ce i-a arătat penisul unei tinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video IPJ Braşov
Foto: captură video IPJ Braşov

Un săcelean de 35 de ani a încercat, joi dimineaţa, în centrul Braşovului, să întreţină relaţii sexuale cu o tânără de 23 de ani.

Femeia se îndrepta spre muncă, joi dimineaţa, la ora 8.55, iar bărbatul şi-a urmărit victima până la intrarea în sediul unei bănci, acolo unde lucra tânăra.

Tânăra de 23 de ani a fost atacată de săcelean pe un gang, din zona ITC, în cartierul Florilor. În primă instanţă, agresorul a invitat-o la o cafea pe femeie, însă, cum aceasta a refuzat, omul a devenit agresiv.

A încercat să o sărute, cu forţa, pe victimă, chiar a lovit-o peste obraz, iar apoi şi-a scos organul genital din pantaloni şi i-a transmis fetei că o lasă în pace dacă îi atinge penisul. Speriat de trecătorii din zonă, agresorul a fugit şi a lăsat-o pe femeie în pace.

Victima a sunat imediat la Poliţie, iar oamenii legii l-au prins pe agresor chiar a doua zi. Acesta a fost prezentat magistraţilor braşoveni, care au dispus arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile, pentru violenţă şi perversiuni sexuale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că suspectul are antecedente penale fiind condamnat, în 2006, pentru tâlhărie. Acesta a fost eliberat din penitenciar pe 14 decembrie 2010, cu un rest de pedeapsă de 977 de zile. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite