Workshop în domeniul afacerilor. Participarea este gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii care vor să afle cât de importantă este o educaţie în domeniul afacerilor, pot participa, miercuri, începând cu ora 18.00, la un workshop, la Cubix Business Hotel, din Bulevardul Saturn nr. 47.

Participanţii vor putea discuta cu absolvenți ai programelor de pregătire managerială oferite de CODECS și vor afla ce înseamnă un Certificat Profesional în Management sau un MBA direct de la oameni care au trecut prin aceste experiențe.

„Plecăm de la convingerea că cea mai bună investiție pe care o putem face este investiția în dezvoltarea noastră profesională. Mai ales acum, când piața forței de muncă a devenit atât de competitivă, educația de business este cea mai în măsură să ne ofere un avantaj consistent în dezvoltarea carierei. De aceea, îi așteptăm pe toți cei interesați de succesul în carieră să ni se alăture în cadrul acestei dezbateri, prima pe care CODECS o organizează la Brașov în 2011", spune dr. Rodica Maria Rădulescu, director CODECS Business School.

Pentru confirmări puteți trimite un email la adresa razvan.burlacu@codecs.ro sau puteți apela numărul de telefon: 0728.043.840.

Companie cu tradiţie

Înființată în 1993, CODECS este compania cu cea mai bogată tradiție în domeniul educației de business din România. Alături de Open University din Marea Britanie, cea mai mare școală de business din Europa, CODECS a oferit programe de pregătire managerială pentru mai bine de 16.000 de cursanți din întreaga țară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite