Alin Tişe vrea să construiască aeroportul din Braşov, deşi are „restanţe" la cel din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Consiliul Judetean (CJ) Cluj ar putea să construiască şi să administreze aeroportul din Braşov în urma unei asocieri cu o firmă privată.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Aeroportul Internaţional Cluj în colaborare cu firma UTI, cea care a construit terminalele de la aerogara din Cluj, ar putea să se asocieze pentru a construi şi administra viitorul aeroport din Braşov.

„Este o investiţie de 60 de milioane de euro pe care am anunţat că am fi interesaţi să o derulăm. Urmează să fie făcută o licitaţie şi, dacă vom câştiga, vom trece la treabă. Acest proiect presupune că firma UTI va construi aeroportul şi îl va administra în colaborare cu Aeroportul Internaţional Cluj. Banii care vor rezulta vor intra în bugetul Consiliului Judeţean", a afirmat Alin Tişe, citat de Realitatea.

CJ Cluj este acţionarul majoritar al Aeroportului Internaţional Cluj şi ar urma să participe indirect la acest proiect. Consiliul Judeţean Cluj are gânduri de extindere, deşi la Aeroportul Internaţional Cluj lucrurile bat pasul pe loc. Locuitorii din zona Someşeni-Apahida sunt nemulţumiţi că nu s-au făcut exproprierile, cu toate că au primit promisiuni din partea lui Alin Tişe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite